Hi, ik ben Josien

Ik geloof dat iedereen wel eens ongemakken of problemen in het leven ervaart. Het leven bestaat niet alleen maar uit perfectie, geluk en succes.

Maar ik geloof ook dat jij dóór je ongemak of probleem heen, kan transformeren tot een betere versie van jezelf.

Ik ben er van overtuigd dat jij op deze manier een beter leven kan creëren voor jezelf én de mensen om jouw heen!


Persoonlijk

Mijn oude leven

Ik maakte me vroeger heel druk om wat de buitenwereld van mij vond. Hard werken, perfectionistisch en willen opvallen met mijn talenten. Ik rende maar door. Tot ik niet meer kon. Mijn hoofd en lichaam werkten niet meer mee. Iets waar ik heel goed in was, planning, lukte me niet meer. Ik vergat afspraken, iets wat mij nooit zou overkomen. Mijn eczeem vlamde op als nooit tevoren. Maar los van de signalen die ik kreeg, denderde ik door. Het kon toch niet dat ik iets niet voor elkaar zou krijgen? Dan zou ik falen… En dat zou mij toch nooit gebeuren!?
Ergens wist ik dat ik hulp moest zoeken, maar wat zou ik die persoon ooit moeten vertellen? Diegene zou vast wel betere mensen kunnen helpen dan ik. Maar één ding wist ik wel: áls ik hulp zou zoeken, dan moest ik wel de beste hulpverlener hebben. Want tsja, ook dat moest perfect…

Het roer om

Gelukkig ben ik hulp gaan zoeken en dat is één van mijn beste keuzes geweest! Wat ik van mijn therapeut heb geleerd, heeft mij als persoon getransformeerd. De weg was voor mij niet makkelijk – to say the least - maar ik weet zeker dat ik een betere versie van mezelf ben geworden. Ik durf me kwetsbaar op te stellen, heb negatieve (familie) patronen doorbroken, sta weer in verbinding met mijn lijf én ik voel me sterker dan ooit tevoren. Dat is iets wat ik jou ook gun!

Ontdekken welke kracht er in jouw kwetsbaarheid schuilt?

Professioneel

Als afgestudeerd maatschappelijk werkster ben ik gespecialiseerd in gezins- relationeel gerichte hulpverlening en coaching. Na ruim 8 jaar in de jeugdhulpverlening en mediation te hebben gewerkt, ben ik in 2019 mijn eigen praktijk gestart.

Hoewel mijn focus voorheen vooral lag op het systemisch en contextueel werken, ben ik me in de loop der jaren gaan specialiseren in (meergenerationele) trauma- en hechtingsproblematiek en het werken met opstellingen. Hierin heb ik ontdekt dat het lichaam niet losgekoppeld kan worden van de psyche en ben ik dus ook lichaamsgericht gaan werken.

Als coach / therapeut help ik je bij het doorbreken van patronen die belemmerend werken en geef je inzicht in, en overzicht over je eigen gedachten- en gevoelswereld. Ik help je positief en realistisch naar jezelf te kijken zodat het onmogelijke steeds meer mogelijk wordt.

Meer weten over mijn werkwijze?

Klanten kenmerken mij als...
  • Iemand die ze écht ziet voor wie ze zijn
  • Betrouwbaar, betrokken en serieus
  • Niet veroordelend
  • Duidelijk - orde scheppend in chaos
  • Opbouwend kritisch