Grip op Jezelf

Online Programma

Vanuit rust en mildheid naar jezelf kijken

grip op jezelf programma

Hoe mooi zou het zijn als je jezelf niet steeds beter voor hoeft te doen dan je bent, maar je dicht bij jezelf kan blijven? Dat je jezelf niet meer steeds zo hoeft tegen te vallen als je iets niet voor elkaar krijgt, maar je met mildheid naar jezelf kan kijken? Dat je jezelf niet meer hoeft te pushen om ergens te komen, maar op een rustige en natuurlijke manier komt waar je wilt zijn. Hoe mooi zou het zijn om het verschil te zijn en je omgeving te inspireren, puur door dicht bij jezelf te blijven?

Om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat we onze innerlijke dynamieken kennen en oude patronen doorbreken. Niet door trucjes toe te passen, maar door naar de kern toe te gaan van waarom we soms vastlopen.

Als je bereid bent naar de kern te gaan, zul je merken dat het gedrag waar je je aan stoort, écht zal veranderen. Je voelt duurzame rust & grip, komt thuis bij jezelf en doet wat er echt toe doet.

En ik neem je graag mee op weg daar naartoe!

Hi, mooi mens!

grip op jezelf programma

Ik heb een plek voor jou gecreëerd waarin je mag gaan ontdekken en voelen hoe het is om een leven te leiden waarin rust en mildheid richting jezelf centraal staat.

Kom terug bij jezelf en jouw diepste verlangens.

Voel welke kracht er in je zit.

Ontdek hoe jij het leven creërt wat je ten diepste wilt.

Jij verdient het om tijd in jezelf te steken. Regie te nemen. Focus te creëren. Grip te voelen. Je openen voor het feit dat jij zoveel meer mogelijk kan maken dan je denkt.

Ervaar hoe het je relaties verdiept en je inspireert.

Vanuit rust kan je zijn wie je bent. En voel je de energie om te doen wat er echt toe doet. Jij blijft bij jezelf.

Wat brengt dit traject jou?

Jij gaat ervaren hoe het is om terug te komen bij jezelf.

Orde, rust, duidelijkheid worden de manier waarop je naar jezelf gaat kijken.

Je gaat ontdekken wat jouw diepste verlangens zijn en hoe het komt dat het je maar niet lukt om deze te vervullen. Hoe vaak je het ook al hebt geprobeerd.

Je gaat voelen hoeveel krachtiger het is om dicht bij jezelf te blijven en vanuit die plek in het leven te staan, in plaats van je aan te passen aan je omgeving.

Je gaat contact maken met de kracht die er in jouw kwetsbaarheid zit, zodat je jezelf niet meer beter voor hoeft te doen dan je werkelijk bent. Jij leert hoe je in contact met je gevoel kan zijn, zónder de grip te verliezen.

Je gaat ontdekken hoe je kan blijven staan als een boom, als tegenslag ongewilt toch op je pad komt en je het gevoel hebt dat je dingen niet kunt veranderen.

Ik leer je wat er voor nodig is om jouw patronen te doorbreken, zodat je jezelf niet meer tegenhoudt, maar gaat doen waar je hart van overloopt. Zodat je inspireert. Je mensen aan het denken zet. Het verschil maakt.

Inhoud online programma

dummy-image 1.

1. Terug naar de basis

In deze module stappen we vanuit de chaos die je soms voelt, terug naar een kader die jou terugbrengt bij jou. Vanuit rust, duidelijkheid ga je leren naar jezelf te kijken. Zodat je gedachten of emoties jou niet overnemen, maar je rust voelt.

dummy-image 2.

2. In beweging komen

Soms heb je het gevoel dat je je problemen niet kan veranderen. Na deze module voel je hoe het is om meer grip te hebben en ben jij helemaal in tune met jouw diepste verlangens.

dummy-image 3.

3. De kern

In deze module ontdek je hoe je bij de kern van je probleem komt. Jij weet niet alleen welke blokkades je tegenhouden, maar ook hoe het komt dat eerdere pogingen om je blokkades te doorbreken, niet zijn gelukt. Jij voelt wat de kern van het probleem is, zodat je écht kan gaan veranderen en dichter bij jezelf komt.

dummy-image 4.

4. Grip krijgen

Hoewel we het soms vergeten, overneemtben en blijf jij in charge over jouw leven. Niet vanuit de behoefte om ons leven te controleren, maar vanuit rust. In deze module leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet omver geblazen wordt bij tegenslag of wanneer je de controle verliest. Je leert (en gaat voelen) hoe je vanuit rust controle kan houden.

dummy-image 5.

5. Patronen doorbreken

Hoe doorbreek ik het probleem waar ik tegenaan loop? Hoe leer ik in contact te staan met mijn gevoel en intuïtie, zónder de grip te verliezen? Hoe bereik ik mijn doelen? Vervul ik mijn verlangens? Het komt allemaal aan bod in deze module. Jij weet waar jouw kracht zit, hoe je je kracht behoud en hoe je mensen inspireert.

Praktisch

  1. Je ontvangt 1 jaar lang toegang tot deze transformerende plek die ik voor jou gemaakt heb.
  2. De module's bestaan uit video's, transformerende audio's en diepgaande oefeningen.
  3. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je wil. Er zijn geen deadlines.

De investering voor dit traject is 755 euro excl btw. Omdat het een nieuw traject is, werk ik graag met testers. Als tester kan je nu deelnemen voor slechts 197 euro excl btw.

Wanneer je het traject volledig doorlopen hebt, vraag ik je feedback over hoe je het traject ervaren hebt en welke resultaten je behaald hebt. Deze feedback is super waardevol voor mij. Daarom krijgen een beperkt aantal testers deze bijzondere prijs.

Er zijn geen deadlines
Je krijgt meteen toegang
Tijdelijk 197 euro ex BTW voor testers
1 jaar lang toegang

Je ontvangt binnen 1 dag een email met een betaallink. Zodra je betaalt hebt ontvang je een tweede mail met login gegevens waarmee je direct kunt beginnen met het online programma.

FAQ

Het traject bestaat uit 5 modules en bonusaudio's die ik n.a.v. jullie vragen opneem. Elke module bestaat uit maximaal 3 video's waarin ik je met al mijn kennis en kunde, stap voor stap meeneem naar een leven waarin je meer grip ervaart. Bij elke module zitten korte oefeneningen, zodat je niet alleen jezelf beter gaan begrijpen, maar je ook gaat voelen wat jij te doen hebt om jouw huidige situatie te veranderen.

Je kan de modules achter elkaar, maar ook los van elkaar volgen. Evenals de oefeningen. Volg jouw flow / behoefte. Er is geen tijdsdruk, kom stap voor stap waar jij wilt zijn, op jouw moment :)

Je hebt één jaar toegang tot dit traject. Het bestaat uit video's, audio's en diepgaande oefeningen. Je kan alles bekijken en beluisteren waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

Je hoeft geen momenten vrij te houden. Jij volgt alles op je eigen tempo; op een voor jou geschikt moment.

Je kunt het traject volledig online volgen; waar en wanneer jij dat wilt. Als je mij live wilt spreken om een thema te verdiepen, kan je met mij een individuele afspraak inplannen. Dit kan zowel online als in real- life.

Ik kan natuurlijk niet voorspellen welk resultaat jij uit mijn traject gaat behalen. Elk persoon en dus ook de thema's waar jij in dit programma aan wilt werken zijn verschillend. Los van dat ik al mijn liefde, kennis, kunde en ervaring in dit traject heb gestopt, is het resultaat ook afhankelijk van jouw inzet en commitment. Maar ik weet zeker dat wanneer jij een volle JA voelt op dit traject, je resultaat gaat behalen.

Dit traject is zeker interessant voor jou wanneer je al coaching / therapie bij mij hebt gevolgd of volgt. Je gaat een aantal thema's zeker herkennen, maar dit traject gaat je helpen om nóg meer orde in je proces te creëren en wéér nieuwe stappen te zetten. Het programma is zo gecreëerd dat je nieuwe stappen in je proces (met de thema's die voor jou nú op de voorgrond staan) kunt blijven zetten.

Bij dit traject wordt je niet 1 op 1 begeleid. Mocht je behoefte hebben om een thema specifiek op jou gericht verder uit te diepen, dan kan je uiteraard altijd contact met mij opnemen en kunnen we een live- afspraak inplannen.

Dit traject is zéker interessant wanneer je al andere trajecten hebt gevolgd. Mijn benadering en zienswijze is, in mijn ervaring - en dit is ruim ruim 12 jaar - en die van mijn klanten heel anders dan andere coaches/therapeuten/psychologen/ hulpverleners. Al mijn kennis en (levens)ervaring heb ik in dit traject gestopt. Ik geloof namelijk dat wanneer je de kern van de probleem niet oplost, het probleem terug blijft komen. Ik wil dat mijn klanten duurzaam resultaat boeken. Geen trucjes bij mij, maar de essentie.

Je kan bij mij terecht voor individuele begeleiding. Vraag een intake gesprek aan via [email protected]

Om dieperliggende patronen te veranderen, is het belangrijk dat we tijd vrijmaken voor onszelf en ons proces. Even stilstaan… Doe je dit niet, dan blijf je er onbewust voor zorgen dat je blijft op het punt waar je nu bent. Dat is natuurlijk altijd een optie, maar misschien doe je jezelf daarmee ook tekort en haal je niet alles uit jezelf wat er in zit.

Jazeker, ik zou bijna zeggen, juíst als je een hulpverlenend beroep hebt, is dit traject interessant voor jou. Dit traject gaat namelijk invloed hebben op hoe jij hulp verleent en leert je anders naar jezelf en anderen kijken. Het zal je impact vergroten omdat je gaat voélen en ervaren hoe het is om jezelf te veranderen op een hele diepe laag. Hoe verder jij jezelf ontwikkelt als hulpverlener, hoe verder je andere mensen kunt helpen.

Over Josien

Avatar
Josien Vink

Coach en therapeut

Hi, ik ben Josien, founder van Stilstaan bij Jezelf; een echt mensen- mens. Ik doe niets liever dan mensen laten thuiskomen bij zichzelf. Want als jij vanuit diepgaande verbinding met jezelf, connect met anderen, zal jij niet meer zo hoeven twijfelen aan jouw waarde.

Als jij rust voelt in je hoofd en in je lijf, weet wie je bent en wat jou te doen staat; dan sta je in je kracht. Jij kan jouw unieke waarde dan simpelweg niet meer minder maken dan het is. Dan pas ben je écht van betekenis. Voor jezelf en de mensen om je heen.

Mijn begeleiding is gebaseerd op:

  1. opleiding maatschappelijk werk- en dienstverlening met verdiepingsminoren op coaching en gezins- relationeelgerichte hulpverlening
  2. opleiding tot mediator
  3. opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut
  4. opleiding in systeemtherapie en werken met opstellingen
  5. begeleiding van honderden gezinnen / individuen: jarenlange ervaring in individuele- gezins- en partner/relatie begeleiding binnen de reguliere hulpverling (jeugdhulpverlening en GGZ)
  6. zelf doorvoelen van processen. Mijn eigen levenservaring: jarenlange therapie & coaching & supervisie & intervisie.
  7. talloze andere trainingen en cursussen (teveel om op te noemen :))

Mijn begeleiding is dus goed onderbouwd en dat is nodig zodat jij de opgedane kennis en ervaring uiteindelijk zélfstandig en duurzaam kan integreren in je leven.

Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn kennis en ervaring over een leven vol diepgang, voldoening, rust en kracht met jou te delen.